Smartgridkonferansen 2021

15. - 16. september, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen

Et knippe av årets foredragsholdere

 • Sigurd Kvistad

  Sigurd Kvistad

  Avdelingsleder Driftskontroll, Elvia

  Sigurd har bred erfaring fra nettvirksomheten gjennom ulike lederroller i Oslo Energi, Viken Energinett, Hafslund Nett og nå Elvia. Han har jobbet med rammebetingelser, FoU, planlegging, utbygging og drift. Sigurd er styreleder i FME CINELDI og har vært styreleder i Smartgridsentret.

 • Janne Hagen

  Janne Hagen

  Spesialrådgiver, NVE og 1. amanuensis II, UiO

  Janne har doktorgrad fra UiO i informasjonssikkerhet og en lang erfaring med forskning på sikkerhet og cybersikkerhet, blant annet fra FFI. Hun har deltatt i flere ekspertgrupper, herunder ledet Næringslivets sikkerhetsråd Informasjonssikkerhetsutvalg, vært medlem i Digitalt sårbarhetsutvalg og Valglovutvalget. På NVE arbeider hun med forskning og utvikling, regulering og tilsyn på informasjonssikkerhet og sikkerhet i driftskontrollsystemer i kraftbransjen.

 • Ellen Strøm Juliussen

  Ellen Strøm Juliussen

  Leder for analyse- og planmiljø, Lede AS

  Ellen er sivilingeniør fra NTNU innen industriell økonomi og teknologiledelse og har bred erfaring fra nettbransjen innen både fag og ledelse. Hun kom til Lede i 2014 etter å ha vært 10 år i Statnett og har blant annet arbeidet innen driftsplanlegging, markedsdesign og nettutvikling.