Fornybarakademiet - kunnskap for en fornybar fremtid

Største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen

 • PDF
  Energi Norge tilbyr veileder: Krav i taksonomien for vannkraft

  Veileder: Krav i taksonomien for vannkraft

  EUs taksonomi for bærekraftig finans setter kriterier for at en aktivitet kan anses som bærekraftig. Kriteriene til vannkraft er omfattende og har bidratt til usikkerhet og spørsmål om hva taksonomien betyr for vannkraft og til hvordan vannkraftselskapene kan vise samsvar med taksonomien og rapportere.
  Ordinær pris: 3 500,-
  Medlemspris: 2 500,-
  Les mer
 • Inn i produksjon

  Kurset gir deg innsikt i de ulike formene for kraftproduksjon i Norge. Du vil også få kunnskap om sentralt rammeverk, konsesjonsprosesser, og hvordan kraftproduksjon påvirker natur og klima.
  Ordinær pris: 4 600,-
  Medlemspris: 3 600,-
  Les mer
 • Bærekraft og taksonomi for nettselskap

  Hvordan skal nettselskapene rapportere på bærekraft i fremtiden? Hvordan påvirker taksonomien og andre lovverk selskapenes rapporteringsplikter? Hvordan kan ditt selskap allerede nå skape et fortrinn ved å starte forarbeid, datainnsamling og nødvendig kartlegging?
  Ordinær pris: 1 000,-
  Medlemspris: 500,-
  Les mer
 • Bærekraft og taksonomi for kraftproduksjon

  Hvordan skal vannkraftprodusentene rapportere på bærekraft i fremtiden? Hvordan påvirker taksonomien og andre lovverk selskapenes rapporteringsplikter? Hvordan kan ditt selskap allerede nå skape et fortrinn ved å starte forarbeid, datainnsamling og nødvendig kartlegging?
  Ordinær pris: 1 000,-
  Medlemspris: 500,-
  Les mer
 • Analyseverktøy for vedlikeholds- og reinvesteringsprosjekter

  NVE har estimert at reinvesteringsbehovet for elektromekanisk produksjonsutstyr de neste 40 årene vil være ca. 150 milliarder. Behovet for nettinvesteringer vil koste omtrent like mye, i tillegg kommer investeringer på dam- og vassdragsanlegg.
  Ordinær pris: 4 600,-
  Medlemspris: 3 600,-
  Les mer

Her finner du våre nettkurs innen fornybar produksjon. Ta kurset når og hvor det passer deg.