Smartgridkonferansen 2021

15. - 16. september, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen

illustrasjon

Velkommen som utstiller til Smartgridkonferansen

Smartgridkonferansen er et samarbeid mellom Energi Norge og The Norwegian Smartgrid Centre. Konferansen er en nasjonal møteplass for alle som har interesse for utviklingen av fremtidens norske energisystem, der smartgrid vil være en nødvendig plattform for samspill mellom teknologier og aktører. 

Her treffer du:
Ansvarlige for nettutvikling, forretningsutviklere i nettselskap og strømleverandører, teknologi- og tjenesteleverandører, akademia og myndigheter.

Konferansen trekker vanligvis rundt ca. 200 - 300 deltakere og vi planlegger årets konferanse fysisk på Clarion Hotel & Congress. 

Vennligst ta kontakt med Lars Bjørdal, lb@energinorge.no, for reservasjon av plass. Merk, det er begrenset antall utstillerplasser.

Hovedsponsor

  • logo

    Embriq

    Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester.  Vi leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter med å optimalisere sin konkurransekraft. Embriq har ca 180 ansatte som leverer tjenester til kunder i Norden innen bransjer som energi, produksjon og retail.

Utstillere