Fornybarakademiet - kunnskap for en fornybar fremtid

Største tilbyderen av kurs og konferanser til fornybarnæringen

Visning:
 • PDF
  Energi Norge tilbyr veileder: Krav i taksonomien for vannkraft

  Veileder: Krav i taksonomien for vannkraft

  EUs taksonomi for bærekraftig finans setter kriterier for at en aktivitet kan anses som bærekraftig. Kriteriene til vannkraft er omfattende og har bidratt til usikkerhet og spørsmål om hva taksonomien betyr for vannkraft og til hvordan vannkraftselskapene kan vise samsvar med taksonomien og rapportere.
  Ordinær pris: 3 500,-
  Medlemspris: 2 500,-
  Les mer
 • PDF
  FASIT kravspek

  KOLEMINI 2

  KOLEMINI 2 er en kontraktsstandard for opprinnelig tenkt for levering og montasje av elektromekaniske komponenter i vannkraftprosjekter, men har vist seg å egne seg godt til tilsvarende leveranser innen andre industrier.
  Ordinær pris: 1 200,-
  Medlemspris: 900,-
  Les mer
 • PDF
  Bilde

  Fjellbolter i betongdammer

  Det anbefales en ny formel for dimensjonering av forankringslengde for fjellbolter som samsvarer med dagens standard for betongkonstruksjoner når det gjelder forankringslengder for armering.
  Ordinær pris: 750,-
  Medlemspris: 500,-
  Les mer
 • Digital
  Bilde Turbin

  MonitorX - Final report

  The R'n'D project MonitorX focused on increasing the possibilities of digitalization within hydro power operation and maintenance, through improved methods for condition monitoring.
  Les mer
 • PDF
  Bilde RDS

  RDS-Hydro Power

  RDS-Hydro Power (2019) er en applisering av IEC 81346 -1 og -2 for vannkraften. Prinsippene er internasjonalt anerkjente og fungerer på tvers av fagområder og disipliner.
  Les mer
 • PDF
  Hos Energi Norge får du bestilt publikasjonen Kolemo 3.2, avbildet er to menn ved turbin

  KOLEMO 3.2

  KOLEMO 3.2 er en kontraktstandard utviklet for bruk av energibransjen ved anskaffelser med mange grensesnitt. Denne versjonen har blitt til etter en grundig prosess med innspill fra bransjen.
  Ordinær pris: 1 200,-
  Medlemspris: 900,-
  Les mer
 • PDF
  Bilde KOLEMO vedlegg

  Vedleggspakke til KOLEMO/KOLEMINI

  Ved bruk av kontraktstandarden KOLEMO eller KOLEMINI er det utarbeidet forslag til innhold i forespørsel, kontraktstekst og alle vedleggene.
  Ordinær pris: 1 500,-
  Medlemspris: 1 000,-
  Les mer

Energi Norge tilbyr en bred portefølje av fysiske og digitale publikasjoner, innen alle fagområder i fornybarnæringen. Digitale publikasjoner gir deg tilgang til det aktuelle produktet uansett hvor du måtte befinne deg. Forskrifter og normer fra NEK og håndbøker innen strømnett, strømmarked, fornybar produksjon, HMS og økonomi & arbeidsliv er produkter vi tilbyr.